Torsdag 090115

Blev ingen blogg i går, men idag.. :)

Har idag bokat en tid med prästen, så att hon kommer hem till oss och pratar om begravningen. Sen så har jag pratat med en god vän på en begravningsbyrå som bokar ett möte med kyrkogårsförvaltingen så att vi kan se ut en ny grav till Robin. Så det kommer att bli mycket att göra framöver.

Dessi har åkt upp till Kevin, han skall troligen ta bort både droppet och artär nålen idag. Samt att han får äta 45 ml nu. Så nu börjar det ljusna lite. Igår när man vägde honom så har han gått upp det som han hade tappat. Så han väger nu 2550 ca. Härligt,


Tisdag 090113 - del 3

En liten film som min Älskade Dessi har gjort


Tisdag 090113 - del 2

Har för en stund sedan laggt Amanda. Infört att hon skall lägga sig klockan åtta nu. Med endast en middagslur vid tolv. Så det var lite gnälligt, men nu är det tyst därinne. Dessi kommer snart hem ifrån sjukhuset. Skall snart värma mat till henne så hon får sig en sen middag. Man måste äta även i kris stunder annars orkar man inte. Själv skall jag ta med mig ett fotmad med värme och massage medan hon får äta mat.

Tisdag 090113

En uppdatering om läget.

Kevin mår bättre o bättre. Idag fick han börja äta 25 ml istället för 20 ml. och senare i kväll skall han få 30 ml. Så deet känns som att det går åt rätt håll. Så hopper är det vi får hålla på. Dom tog bort den andra nålen i handen idag. Så nu har han bara en i huvudet och en i foten. Jag var där från 9 till 13 och nu på eftermiddagen kvällen är Dessi uppe hos honom.


Måndag 090112

Träffat prästen idag på eftermiddagen, valde kista och urna. Vi valde en vit urna med en blå nalle på. Kommer att bli fint. Imorgon skall jag ta tag i att ringa prästen här där vi bor och försöka få till ett möte så vi kan boka tid för begraving. Vi skall hålla den i stillhet bara för oss själva. Blir nog lugnast så. Man känner ju en stor saknad av Robin. Allt har ju varit bra som dom har sett och han har växt till sig hela tiden och flöden o allt har sett bra ut. Så man har ju räknat med att det skall bli två små killar, men så blev det bara en. Så deet blir som en chock för en. Man vet inte hur man skall ta det hela, man måste ju hinna glädjas åt Kevin och pyssla om Amanda och rå omvarandra så gott det går. Det är inte så lätt. Man har ju aldrig varit med om det tidigare. Att sörja någon är väldigt svårt, men man får försöka när man hinner och det blir inte så mycket tid över till det tyvärr.

Amanda fick kolla på han idag också, hon vill bara att vi skall "ta den" "beebis" .. gulligt

Sen har jag varit hos Kevin idag på kvällen. Han får numera 20 ml mat var tredje timma och sista antibiotikan i natt. Så det går åt rätt håll i varjefall. Så det är bara att hoppas. Innan jag skulle gå så gnällde han som bara den, ville byta sida o ha sig. jobbigt med lampan bak på ryggen. Så han fick ligga på magen ett tag. Känns konstigt att bara lämna honom där och själv åka hem för att sova. Men han är ju goda händer, finns juinget bättre ställe för han att vara på än där han e just nu. Dom har ju övervakning på honom hela tiden. Känns tryggt.


Söndag 090111

Hej

Mycket omtumlade nu det senaste. Mycket sorg, glädje och oro.

I tisdags så började Dessi få vattninga flytningar samt att värkarna började få fart nu. Så vi tog det säkra före det osäkra och åkte till Spec förlossningen på östra, Där fick dom inte till ctg på tvilling 2. Så dom tog in en ultraljuds maskin men hittade ingen hjärt aktivitet på tvilling 2. Så dom flytta in oss till undersökningsrummet där dom had en bättre apparat men dom såg inget, läkaren var tvngen att ta in en annan läkare som konstaterade samma. Så snabbt in till förlossnings rummet. Var inne på rummer 20,30 ca o öppen 7,5 cm. Mycket stressigt och massa personal. 20,50 öppen 9,5 och 20,59 kom tvilling 1 Kevin till världen. 21,17 kommer Tvilling 2 våran andra son Robin som tyvärr inte levde. Dom tror att han har avlidit någon gång i helgen. Då han levde i fredagen den 2.

Sen har det varit kurator kontakt, präst kontakt och en massa jobbigt.

ca 0200 den 8 januari, väcker läkarna från neo Dessi och berättar att Kevin har blod klumpar i avföringen och att dom sugit upp blod från magsäcken. Så han har en blödning någonstans. antingen i magsäcken eller i tarmpartiet. Blödningarna har avtagit nu, men det är fortfarande blod i avföringen men inte som man ser med blotta ögat utan bara med stickprover som dom gör på bajset. Så läget är fortfarande allvarligt men stabilt.

Så nu går man bara och hoppas att han skall bli frisk, samtidigt som man försöker sörja Kevins lillebror Robin som inte klarade sig och sköta om Amanda Så det är tufft nu. Men det är tur att hon är en så snäll tjej.

Tack till Maria som tog amanda första kvällen natten, Mamma (Farmor) som tog hand om henne dagen efter. och till Hanna och Lotta som varit här i några dagar som gjort det möjligt för mig att kunna vara med på sjukhuset och få träffa min pojk och min Älskade Dessi.

Här kommer lite bilder.RSS 2.0