Onsdag

Idag skulle vi träffat paret som har en grav intill våran som också mist en pojke. Men tyvärr så var Mamman sjuk så det blev inställt.

Sen så är det andra dagen som slappis fastighetesskötaren inte har tömt i sopprummet så det är stopp i röret. Så idag var det sopor i trappuppgången. Mysigt.

Har varit på gymmet idag och tränat. Känns bra. Men inte om man tittar på vad man orkar. Jag gick på löpbandet med lite varierande fart och höjd inställningar och gick 2 km på 16 minuter. För när man var i form så gick jag 2 km på 8 om man bara skulle göra dom 2 km. Men nu känns det segt. Men det är ju en start iaf. Göteborgsvarvet är snart men det blir till att hoppa över det iår igen. Är inte tillräkligt tränad. Kommer bara skada mig om jag skall springa 21 km asfalt, Benhinnorna kommer att ta död på mig.

Sen är killarns urna borta. Krematoriet hittar den inte. Och nej dom är inte ner sänkta i jorden ännu. Då krematoriet inte vet var dom skall ligga.

Hoppas dom hittar den annars är det krig.


Vad har ni gjort idag?

Måndag kväll

Det blev ingen sväng till Daniel idag, lite synd. Dessi och Amanda var och lekte o fikade med Vanessa och hennes dotter. 

Men medans dom var iväg så jag fick mig en cykeltur till Hovås golfbana och hem igen. det var jobbigare än man trodde, När man var mindre kunde man cykla hur långt som helst utan att bli trött. Så är det inte längre kan jag säga.

Anders var här nu för en stund sedan för att konstatera att hans Bilstero har gett upp igen. Den gjorde det när jag hade den också men då lämnades den in på lagning och sen har den funkat tills nu då. Tråkigt.

Hoppas ni haft en bra dag.

Tack o god natt


Ny dag

Idag är det en ny dag med nya förutsättnigar. En helt oförbrukad dag att ta tillvara på helt enkelt. Tänk på det.

Idag skall Dessi o fika med Amanda och jag skall förhoppningsvis till Daniel. Annars kommer jag ta mig en cykel runda till Hovås golfbana och hem igen. Så får jag ca 15 km cykel o det är ju hygligt. Men vi får se, hoppas ju att Daniel kan idag.

Igår så gjorde jag klart Företagets hemsida, nu skall vi bara lägga in fler artiklar i e-handeln. Kul kul

Vad skall ni göra idag?

Ha en trevlig dag.

Points

Ja nu ville visst inte Tessan läsa mer om mina sommmardäck.

Så jag kan berätta att jag börjat med Vikt väktarna points system. För att se hur det går. Med min vikt o min läng skall jag max äta 33 points om dagen. Sen får man motions bouns poäng som man kan tillgodo räkna sig. Så igår var första dagen. Jag var vrål hungrig när jag skulle sova. Men det fick gå ändå, och nu är jag också hungrig. Men jag har ätit mina points för idag redan. Så det blir till att vänta tills imorgon innan man får äta igen.

För att ge ett exempel så skall jag äta 33 points om dagen och en pizza med bara ost,skinka ger hela 35,5 points. Känn på den. Hur många äter inte en pizza o drar i sig 50 cl cola till? Jag lätt. Men inte nu mer.

Känner att jag kommer snöa in mig helt o hållet på detta nu. Har börjat mäta midja,höfter, byst måt också för det skall man göra med deet här programmet.

Förhoppningsvis ommer man att gå ner några kilo eller centrimetrar. Det är ju centimetrarna som är viktigast.

Imorgon hoppas jag att Daniel har tid med min bil, det blev ju inte idag. Så hoppas hoppas hoppas.

God Natt på er.

Sommar däck m.m.

I kväll natt har sommar däcken kommit på bilen. Lyckades med ett underbart fenom, jag drog av en hjulbult. Kul kul. det tråkiga var att jag drog av en i höstas också som jag inte orkat åtgärda ännu. Så nu blev två avdragna på samma hjul som tur var släppte denna så jag kunde skruva ut den. Den andra måste borras ut. Så fick sno fran andra sidan, så nu har jag bara 4 hjulbultar per fälg fram. Men det finns ju bilar som har det så.

Fick ner innerskärmen också när jag ändå höll på så att jag fick ut min larmsiren. Så nu skall det bara inhandlas batterier sen skall den lämnas till pappa för lite lödnings uppdrag. Visst jag kan löda själv men han är bättre n mig. =)

Dags o ta sig en blunder nu för klockan ringer klockan 6.10 i morgon. Det gör den varje morgon för att hunden skall ut. Men man vaknar ändå inte förän 7-8 ändå..

Får avsluta med att torrbullen värkligen var torr. =)

Ha det fint

Onsdag

Blir inte så mycket uppdatera här. Men gör ett försök nu.

Igår var vi alla tre på en cykel tur till pojkarnas grav för att sätta dit en lykta. Blev jätte fint. Tog en sväng dit vid halv tolv i natt för att kolla hur det lös. Vi köpte nämligen ett med baterier som skulle hålla i 3 månader. Det lös precis som alla andra ljus runt omkring. Så nu blev det fint.

Idag har jag börjat med ett mission på min bil plocka ur larm sirenen för att byta batterier i den. Inte det lättaste när den sitter bakom innerskärmaren. plockade ner fronten nu på förmiddagen o ser då att ja g aldrig skulle få ut den den vägen. Så får plocka ut den när jag byter till sommar däck i kväll då jag kan ta innerskärmen istället.

Nu har vi varit i affären och köpt påsk godis och lagt ner i ett ägg till amanda. Får se om påskharen kommer med det, beror på om hon varit riktigt snäll. sen köpte vi till vårat stora ägg också :)

Nu skall vi snart ta oss en pensionärs fika nämligen mandellkubb och kaffe.

söndag morgon

Idag är det söndag igen. Helt otroligt snabba veckor nu för tiden.

Igår var vi hos Jenny och Daniel och åt middag, fikade och hade det trevligt. jag och Daniel gick enpromenad med hunderna medans Dessi och Jenny höll på med ouji brädan. Lite läskigt med sådan saker när man får kontakt med andar och sådant. Sen kollade vi på min bil så vi skall rekonda den nu till påsk helgen. Skall bli trevligt.

Sen får vi tacka Maria för att hon var barnvakt åt Amanda.

Michael är

Snodd av Maria....

Instruktioner: Googla ditt namn plus "är" inom citationstecken.
Exempel "Anna är".
Kopiera de fem första träffarna där meningarna innehåller " Namn är…" och lägg in dem på din blogg

Michael är tillbaka med årets jullåt 2009
Michael är en jordnära kille
michael är underbar live
Michael är tillbaka inne i studion
Michael är nästa kändis till giljotinen

Én ganska sanningsenlig sökning.

1 April

Men fortfarande inget skämt man gått på, vad jag vet iaf.

En sak vet jag, har varit sugen på våfflor i flera dagar nu, men det blir alltid försent jag kommer på det. Så får ta det i morgon. I morgon skall vi föreseten till AnnSofie och Ted och ta en kvällsfika. Hoppas att det går bra. så att Amandainte är allt för grinig. Men det märker vi.

Ha det  bra kanske kommer ett längre inlägg snart, men detta tangentbordet är så svårt att skriva på..

RSS 2.0