Ang Kevins död

Kevin dog inte av något som har med Tviling transfusionen att göra. Han dog inte heller av sin blödning. Kevin blev helt frisk från sin blödning och växte som han skulle och mådde jätte bra, annars hade han inte blivit utskriven från Neonatal över huvudtaget.

Men det verkar vara folk som har svårt att tro det. Folk tror han dog av det och att vi borde avbrutit graviditet för att en läkare sagt det. Vilket skit snack. Vi fick valen avbryta eller operation. Vi valde operation och fick oddsen på vår sida för att en av dom skulle överleva. Så varför snacka en massa skit om att vi borde avbrutit och valt sen abort? Det fanns ju inga skador på någon av dom, inga hjärnskador eller missbildningar som dom såg. Så varför avbryta. Jävla idioter.

Kevin dog i plötslig spädbarnsdöd och inget annat. Det finns att läsa om HÄR och HÄR
Göteborgsvarvet 21 km

Ja idag var det göteborgsvarvet. Det gick som förväntat 2,31 blev det. Känns bra nu efter åt har ju inte sprungit en halv mara på flera år. Sen har man ju legat på lat sidan, så lat att jag tänkte hoppa över iår. Men det blev lite övertalning. Tack för det. Men nu vet man hur det är att springa på tider över 2 timmar också. Det var ju en erfarenhet som jag förhoppningsvis inte skall få uppleva igen.

HEJ

på er. Nu har jag jobba mina två 5 timmars pass. Så nu är jag hemma resten av veckan.

Idag vet jag inte vad vi skall göra, kanske skall ta oss en cykeltur idag. Men vi får se.

Vad skall ni göra idag?

Torsdag

Idag är det torsdag. 3 Månader sedan Kevin lämnade oss. Känns så sorgligt.

Har jobbat både måndag och tisdag. Känns bra att komma igång igen även om det bara är 10 timmar i veckan.

Idag är det grått o trist ut och jag vet inte vad jag skall blogga om.


--------------------------------------------------------------------------------
Graeca sunt, non leguntur

Kanske

Dags för en uppdatering. Känner ingen jätte lust att blogga. Men det kan väl vara bra. Killarna har blivit urnsatta och graven är iordning för dom. Nu är det jätte fint hos dom.

Jag har börjat jobba 25% nu. Två dagar i veckan med 5 timmar, känns bra för mig iaf. Måste ju komma tillbaka till jobbet då ekonomin är lidande av att jag är hemma. Pengar behöver man ju alltid tyvärr. Hade varit rätt gött att vara ekonomiskt obereonde men det lär man ju aldrig bli.

Har kiommit hem ifrån jobbet nu, Amanda sover och Dessi är på Frölunda Torg.,

Ha det fint mina trogna läsare som är här inne varjedag för att kolla om jag uppdaterat.


RSS 2.0