080221

Äntligen torsdag. Gick upp 4.30 idag.. så nu blir detskönt med en tre dagars helg. Är ju Pappaledig på fredagar, helt underbart. Har varit em stressig vecka och dom två kommande kommer att bli ännu stressigare, då vi bara har två veckor byggtid kvar i Borås. Konstigt nog så fick den kortare tid än vad Alingsås fick. Mysko.

Har äntligen lyckats med att få prinsessan i säng, hon var riktigt jobbig idag, drog runt i sängen lekte med täcket och snurrade runt.


Trevlig helg alla


080219

En härligt stressig dag på jobbet idag. Men det är kul när det blir så himla snyggt i badrummet jag gorde i ordning idag. :) Kunden var hel nöjd som vanligt. :) Skall se om jag kan få in bilder lite senare..


Amanda var grining idag, troligen tänderna som spökar ser ut som det ploppar ut en när som helst. Gulligt. :) Sen har vi badat idag o skvätt ut nästan allt vatten och blött ner mig o hela golvet.


Peace

080217

Söndag.

Helgen har bara försvunnit. Anders min bror har varit här med sin dator. Vi uppgradera den till Vista Ultimate. Fast det visade sig att han la in en gammal XP i veckan vilket gjorde att hans 3 lagringsdiskar inte gick att läsa. Så fick vi ägna nästan två dygn till recovery. Men det löste sig bra iaf.

Sen var vi ute på promenad igår i regnet o blåsten. Härligt. Gick till ett nytt område som ligger en bit bakom där vi bor idag. Så nu är det kväll och sitter o fixar älsklingens dator för att den hänger sig hela tiden. Så nu blev det en omformatering där med. =)

Ha det bra alla där ute.


080215

Pappaledig idag. Göttans.


Hämtat min plånbok idag. Härligt och vart på sega Swedbank, där deras datorsystem låg nere, med hur mycket folk som helst. suckar.

Snart skall jag åka o hämta Anders, som skall vara hos oss idag och imorgon. :)

Ha det bra alla

080214

Hej

Idag är det alla hjärtansdag. <3

Fick en hälsning på family.se... =)

http://www.family.se/vi/1054712.htm?ca=15_a


Idag har jag haft otur.. Glömde min plånbok i Alingsås. Typiskt när man skall handla. Tack Maria. =)


Over and out

080213

Hemma från en stressad dag på jobbet. Mycket krångel när den ena inte vet vad den andra gör osv. Mycket onödigt jobb. Amanda sitter o diggar i sin gåstol ser hur gulligt ut som helst. Hon gillar rock.. haha..

Nu har jag hällt kaffe i min TyTn. typiskt. Får lämna in den i morgon. Går på försäkringen hoppas jag..

Ha det bra,¨


//MiB


080212

Gött då var man hemma från jobbet. Känns skönt efter en stressig dag med många kund besök och mycket tänkande. När man kom hem så hade älskade sambon mat klar så att det var bara att slå sig ner och äta. Underbart. Amanda sitter o leker indian med handen ooohandes över munnen nu. :) Skall ta o leka med henne nu efter jag bytt kläder. Ha en bra dag//MiB

Hej alla

Hej alla,

Har nu tagit steget och skaffat mig en blogg. Tycker det kan vara gött att skriva av sig lite ibland. Är en stolt pappa till min dotter Amanda och lycklig över att ha en sådan underbar sambo som jag har. Dea88.

Jobbar som elektriker och trivs helt underbart med det.

Skriver mer senare när jag kollat runt på sidan.

Cheers 

//MiBRSS 2.0