Fredag 081121Idag är det fredag. Gött mos som man säger i götet, Har inte varit någon uppdatera denna veckan. Men så kan det bli ibalnd. Denna helgen kommer vi att möblera om. Flytta runt lite i vardagsrummet.

Fundera på att antingen installera nya need for speed eller GTA San Andreas.

San Andreas är ju iof ganska kul när man kan skjuta lite gangstrar..

Hur har eran vecka varit?Lördag 081115Idag är vi nere i Skeppshult. Åkte ner i går, därför ingen uppdatering igår. Blev så stressigt och sent igår när man kom hem från jobbet. Amanda sitter och kollar Teletubbies och Dessi hänger upp tvätt, kan man passa på att uppdatera lite.

Idag har Tessan, Johan, Theo, Hanna och Isabelle varit här. Theo var första barnet som inte började gråta, kom fram till mig o skulle kolla lampan. :) Isabelle var jag barnvakt åt idag med, det tog max 5 minuter innan hon började gråta. :(

Men Amanda var ju lycklig med två bebisar här iaf, fast hon var lite blyg för Johan, men det gick över efter tag. Sen fick vi en massa kläder, blöj hink och bärsele  av Tessan och Johan, Tack så mycket.

Imorgon skall vi till Marianne och Jan och sen en sväng till Ninni.Där hon har en massa video filmer och klkäder vi skall få med oss. Var ganksa länge sedan vi var hemma hos dom, Måste vart i sommras eller något när vi bada i deras pool.

Ha det så bra.Torsdag 081113Jobbet idag:

Fixat belysning i en butik. Så att den uppfyller standarden. Roligt jobb. Sen en del på kontoret. och hem tidigt för läkar besök med sambon.

Vi var på läkar besök på östra sjukhuset idag. Trodde det skulle ta jätte  lång tid efter som hon fick sitta i det stora vänt rummet, men det gick rusktigt fort. Ca en halv timme bara. Och tvillingarna mådde bra. :)

Sen åkte vi till polisen och hämtade min cykel. Nu har jag bara ett bygel lås som jag måste bli av med. Får ta en flex med hårdmetall skiva och se om jag får av den. Kan ju inte ha det låset hängade i tramporna hela tiden.

Nu skall det sovas för imorgon skall jag till Uddevalla och jobba på dagen och försöka sticka hem lite tidigare så att vi kan komma iväg innan all trafik börjar. För vi skall ner till Amandas morfar i helgen..

Vad skall ni hitta på i helgen?

Ha det bra

Onsdag 081112


Ingen uppdatering igår. sorry..

Idag har det vart en jobbig dag på jobbet. Fakturor och vintedäck på morgonen och sen ljussättning i en butik centralt i stan. Underbart jobb att komma när installationen är klar och bara sätta belysning. Härligt.Amanda har just somnat, tror jag. Det är tyst iaf, skall in o kolla om en liten stund. Själv skall man kolla in senaste NCIS avsnittet från det stora landet i väst.

Hur har eran dag varit?Måndag 081110Hemma efter en dag i blåsiga och regninga Uddevalla. Hände inte så mycket på jobbet idag. Mest rördragningar och bilåkande. Men så kan det vara ibland.

Fick reda på idag att den upphittade cykeln som jag lämnade in till polisen för ett antal månader sedan nu är min. För 95 kronor får jag hämta ut en montain bike. Göttans. Lönar sig att vara ärlig ibland.Nu badar Amanda och Dessi duschar. En lugn blogg stund, annars är det alltid någon som läser över axeln på en ;)

Missade visst Amandas BVC idag. Så kan det går när man inte skriver in det i kalendern direkt, får en ny tid på posten nu ist.

När jag kom hem idag var maten nästan klar, jag fick ta över lite i det sista och sen blev det köttbular med brunsås och potatis. Inte helt fel efter en dag på jobbet. Dessutom har jag bytt utsende på bloggen, vad tycker ni om det?Söndag 081109 - Fars dagVaknade med frukost på sängen idag. Det hör ju inte vanligheterna. :) Ägg mackor och kaffe, härligt. Sen fick jag sova ända till klockan 9 idag. Skönt att få sovmorgon hehe. 

Idag har vi inte gjort särskilt mycket, var och hämtat ett par paket och sen åt vi middag ute idag.

Ringde även och grattade min far på fars dag. Själv fick jag ett halsband för några veckor sedan från Amanda.

Tvärr är helgen redan slut. Ny arbets vecka börjar i morgon.

Ha en trevlig söndag kväll
Lördag 081108 Del 2!!Nu har syskon varit här, Anders, Maria och Magnus. Anders hjäplte mig åka till lokalen och hämta fåtöljen jag hade fått. Kanske inte världens mode pryl men passar in hos oss. Gött o bara kunna sätta sig en stund, som Tessan säger bästa att relaxa innan tvillingarna kommer :)

Nu skall jag ner till Pizzerian och hämta mat. Ibland får man synda hehe  :)
Lördag 081108God Morgon alla.

Har precis ätit frukost med famljen, nu sitter man vid datorn med en kopp kaffe, medans dottern kollar på sin Lala, och Sambon sitter brevid vid datorn.

Idag kommer Anders hit och skall hjälpa mig hämta en fotölj som jag fått på jobbet. Göttans kan man sätta sig med en go bok eller laptopen och relaxa lite.Fredag 081107Sitter vid datorn efter en jobbig dag på jobbet. Amanda har precis somnat efter lite gnäll ocj ledsna miner. Men nu sover den lilla prinsessan. Så nu kan man fixa med bloggen, hoppas man får lite läsare nu.. :)Felsökte en ljusskylt idag som vi fixde för två veckor sedan. Typiskt att ett lysrör från en känd tillverkare skall gå sönder på två veckor. *suck*

Sen åkte vi till en butiksombyggnad där vi hjälpte till med inredningar och kraft till diverse kassor m.m. 

och nu är det äntligen helg igen.Uppdaterat 081107

Då var bloggen uppdaterad med ny stilmall och ändrat färger lite.

Skall se om det kan bli lite mer uppdateringar nu.

RSS 2.0