Lördag

Idag är det lördag. Har inte orkat blogga sedan begravningen. Men idag gör jag ett försök. Begravningen var som sagt fin och dom som var bjudna kom. Stämningen på begravningen var lite lättad tack vara våran dotter Amanda och hennes kusin Isabelle. Men det var samtidigt den värsta stunden i mitt liv. Begravningen av våran son. Amanda satt o grejade o skrattade o hejade på alla hela tiden. Vi hade en namngivelse cermoni för Kevin ibörjan av begravningen, jag skulle säga namnen. trodde inte jag skulle klara av att säga dom men det gick bra. Våran kille heter nu Kevin Henning Jerker Bengtsson. Henning efter min morfar och Jerker efter Sambons kusin. Jobbigaste var ju att lägga blommorna på kistan och säga hej då till sin son. Det var inte lätt.

Igår kom Cattis och Malin hem till oss och åt smörgås tårta och lekte med Amanda och Blixten. Det var trevligt. Amanda fick en bok med tillhörande gosedjur av dom.. :) Sen kom Anders och Maria hit och tog en bit tårta också. Anders ar sovit här tills idag. Alltid skönt med sällskap. Vi satt o spelade UNO hela kvällen. UNO är ju inte direkt min starka sida. Men det var kul ändå.

Lägger upp lite bilder från begravningen.
Begravning

Idag har vi haft begravning för våran älskade son Kevin. Det var väldigt fint och många som kom. En rörande begravning. Finner inga ord över vad jag skall skriva. Infogar lite bilder ist. Amanda somnade i bilen när vi åkte från kyrkan även om vi åkte bil i mindre än 5 minuter. Så nu sover hon som en stock. Hon var duktig under hela begravning och satt i mitt knä och åt upp alla majskrokar som Hanna hade till Isabelle. Hon är duktig våran även om hon inte två år ännu.


Kistläggning

Idag är det kistläggning av våran älskade son Kevin. Han som inte kommer vara hos oss mer någonsin mer än i våra hjärtan och minnen.

I soffan den 5/2-09


Svartvitt den 5/2-09


Sista kortet med min pojk dagen innan det fruktansvärda

Onödigt vetande

Visst du att om du konstant skriker i 8 år, 7 månader och 6 dagar, så har du producerat tillräckligt med energi för att värma upp en kopp kaffe.
(Verkar inte vara värt besväret)


Visst du att om du fiser konstant i 6 år och 9 månader, så bildas energi nog att skapa en atombomb
(Nu börjar det likna något)


(Håll i dig för den här, undrar hur dom kom fram till detta, och varför??)
En grisorgasm varar i 30 minuter.
(I mitt nästa liv vill jag vara gris)


Visste du att om du slår huvudet mot en vägg i en timme så förbrukar du 150 kalorier.
(Kan inte sluta tänka på det där om grisen)


Människor och delfiner är det enda arter som har sex för njutningens skull.
(Inte undra på att Flipper log hela tiden)
(Och grisar har 30 minuters-orgasmer? Är det rättvist??)


Visst du att den starkaste muskel hos människan är tungan
(Hmmmmmmmmmmmmmmm.........)


Visste du att en lus kan hoppa 350 gånger sin egen längd, det är som att människan skulle hoppa över en fotbollsplan.
(30 minuter.... svårt att inse..... och varför just grisar???)


Visst du att en kackerlacka lever 9 dagar även om de "halshuggits", och sedan dör den av svält...
(Läskigt)


Visste du att ett lejon kan para sig över 50 gånger på en dag.
(Det är ju helt OK, men jag vill i alla fall bli en gris i mitt nästa liv. Kvalitet kommer före kvantitet.)


Visste du att ett ostrons öga är större än dess hjärna.
(Jag känner folk som verkar ha samma "problem"...)


Visste du att sjöstjärnor inte har någon hjärna.
(Se kommentaren ovan...)


Visst du att efter ha läst all denna "onödiga" information, kan jag bara säga


FAAAN, VA' GRISAR MÅSTE VARA LYCKLIGA !!!!


Måndag

Idag har vi bestämmt den kompletta begravnings ordningen och mailat programmet till Begravningsbyrån för tryck av programblad. Sen har vi köpt en ny vardagsrumms matta och två torkställningar. Då den gammlas ben vek sig häromdagen. Man måste ju ändå kunna hänga tvätten.

Kopplingen på min bil e snart slut, tar väldigt dåligt nu. Sen så är stötdämparna slut så det får bli byte av dom först, så får jag se när jag får råd att fixa kopplingen. Man får ju inte så mycket när man är sjukskriven. :( Trist men sant. Får köra försikigt och inte dra med den. Som tur är gör jag inte det så ofta.

Idag har blixten varit duktig. Inget kiss eller bajs på golvet imorse när jag kom upp. Även om jag inte kom upp förän 7,30. Bra gjort av honom.

I morgon ringer troligen prästen. Måste kolla upp lite med församlings hemmet med henne. Sen fick vi hem offert och bild på gravstenen. Kommer bli jätte fint när den är klar.

Slut för nu.

Besökt Kevin

idag försov vi oss vaknade inte förän halv nio. Då hade det redan hänt en olycka i köket. Lille Blixten har ju inte lätt för att hålla sig. Men det var så himla skönt att sova i sin egna säng efter nästan en vecka trotts alarmet på 06,50. Maria kom hit idag vid 10 och passa Amanda medans vi åkte till Kevin för att träffa honom innan kistläggningen. Trodde han skulle vara mer lik Robin idag men det var inte så illa som jag tänkte mig, trodde han skulle vara helt insjunken som Robin var men han var jätte fin. Bara ett snitt över huvudet som dom sytt ihop men rejäla stygn och ett stort över bröstkorgen. Men annars var han lika fin som innan det helt onödiga hände, det som inte fick hända hände.

Eftersom det gick så bra med Maria som barnvakt kunde vi passa på att stor handla idag också. vi har inte gjort det sen innan jul. Så det blev en rejäl handling och nu står min älskade och lagar kyckling/gryta/pastasås kommer bli mumma. Medans min lilla prinsessa sover middag. Lite senare än vanligt.

Har även uppdaterat min profil :)

Hemma

Nu är vi hemma ifrån Skeppshult kom hem vid tre tiden idag. Inte så dåligt väder att köra i idag. Hade varit värre om vi åkte på eftermiddagen/kvällen. Igår hjälpte jag jimmy med bromsarna. Det gick ju fint bara att givaren till beläggen var sönder så han fick köpa en ny sådan. Lite surt för honom.

Imorgon skall vi och träffa våran älskade son Kevin, en sista gång innan kistläggningen som är på onsdag. Nu är han obducerad så nu ser han väl lite annorlunda ut kan jag tänka mig. Kommer kanske likna sin bror Robin mer. Men det spelar ingen roll han är min älskade son för det.

Amandas idol Maiiia kommer och passar henne imorgon när vi skall dit. Så vi kan vara själva där.

God natt på er kommer en update efter sjukhus besöket imorgon


Fredag

vi är nere i skeppshult. Här är det mycket snö och kallt. Amanda älskar det. Idag skall jag hjälpa Jimmy byta bromsar på hans bil, får hoppas att det går bra. Tänkte på min älskade son hela kvällen/natten när jag skulle sova. Saknar min älskade pojk. Vi kanske åker hem idag om vi får en tid i helgen för att få träffa honom innan kistläggningen på onsdag.

Klargörande

Klargörande ang Kevins begravning. Trodde inte jag skulle behöva skriva detta utan att det skulle respekteras ändå. Som det stog i begravnings annonsen. Begravningen sker i kretsen av dom närmaste. Vilket betyder föräldrar syskon. Samt dom vi bjudit som har träffat Kevin, Respektera det för vi orkar inte med diskussioner. Så ingen inbjudan är lika med inte bjuden. Vill ni tjata om det så ring mig.

Tisdag

Blev ingen update igår

Idag har vi tittat på gravsten. Blir en hjärtformad stående sten i svart granit med grovhugna kanter och polerad mitt. Men nedsänkta bokstäver med bladgulds text. Kommer att bli jätte fint.

o nu kommer Prästen hit för att gå igenom begravningsprogrammet. Vi har ju lite mer denna gången. Bla en special skriven låt till dom båda från Jesper Sjölander. Kommer att bli en fin begravning för honom.

Nu skall vi åka ner till Dessis pappa och skall vara där tills på söndag. Kommer bara att bli lite sporadiska uppdateringar.

Ett skämt mitt i sorgen.

Läkarkandidaterna hade föreläsning i anatomi för den syrlige docenten Borglund, som ställde frågan:
- Kan fröken Persson berätta för mej vilken del av människokroppen som under vissa betingelser kan sjudubbla sin storlek?
Fröken Persson rodnade djupt och stammade:
- Den frågan tycker jag docenten skall ställa till någon av killarna.
- Nåväl, sa Borglund, vad säger herr Zetterberg?
- Pupillen.
- Det är rätt, sa docent Borglund, och till fröken Persson vill jag säga tre saker. För det första har ni följt med dåligt på mina föreläsningar. För det andra har ni en mycket livlig fantasi och för det tredje kommer ni en vacker natt att bli mycket besviken!


Söndag

Inte en timme går utan att man tänker på Kevin. Igår kom dödsannonsen ut i gp. Den var fin. Det hela är helt offatbart. Man förstår inte varför detta meningslösa skulle hända och inom sin tid måste vi börja plocka bort hans kläder ur hans byrå. Vi har inte orkat  med det ännu. Men det är ett steg vi måste ta någon dag.

Amanda är bättre idag ivarje fall. ser pigg ut och leker med Blixten, har ätit lite smörgås och två bullar. Så det är ju något som är possetivt iaf.

Imorgon skall Dessi på återkontroll på sjukhuset. Blir jobbigt att komma tillbaka dit, där såg vi ju att båda levde fredagen innan dom föddes.

Amanda lite bättre

Hej Amanda är lite bättre nu har bara spytt lite grann idag. Hon åt 3/4 polar smörgås med ost förut idag som hon har fått behålla. Hon vaknade för en stund sedan och sa voff voff. Så jag och hon gick upp och Dessi fick sova. Hon ville ha en macka till men när den väl var upptinad och färdig och hon hade druckit mer saft/socker/salt så ville hon gå in och sova. Så nu får man chans till ett blogg inlägg.

Idag har vi lyssnat på låtar till begravningen. Vi har kommit fram till två st. Sen skall min lillebror Magnus sjunga en låt som han har skrivit. Blir så glad. <3 Sen har vi tagit hjälp av en kille som skall skriva om en av sina låtar till Kevin % Robin, som också kommer att vara med på begravningen. Vi har även sagt att våra två killar skall ligga i samma urna. Dom har ju varit med varandra hela tiden så varför inte nu också. Sen har vi en tid på tisdag då vi skall kolla på olika gravstenar. Sen kommer prästen helena hit på tisdag eftermiddag och skall gå genom begravningsprogram. Blir jobbigt. suck

I dag har jag varit och ätit lunch med Fredrik, var riktigt skönt att få komma ut och bara vara som vanligt eller hur man skall säga. Skönt att träffa människor. Blixten fick också följa med, så har jag köpt en sele till honom idag som givitvis redan gått sönder. Måste kolla imorgon om jag hittar kvittot. Han får ha strumpans (våran gammla katt) sele nu så länge.

Slut för i natt kommer en ny update om läget i morgon om tid ges

Besökt Kevin

Hej

Idag har vi varit och besökt våran son Kevin på sjukhuset. Det var inte som jag hade tänkt mig, trodde han skulle vara mer ihop sjunken än var han var. Det såg bara ut som om vårat lilla barn låg och sov. Han var så söt. förstår inte varför han också skulle tas ifrån oss. så meningslöst, Det var en känsloladdad situation men väldigt fin. Jag har varit lite nere och ledsen sen vi var där. Får hoppas att Amanda inte märkte något.

Amanda har blivit lite bättre, spyr fortfarande så fort hon har druckit, men hon har kissat iaf så hon har ju fått isig lite uav det hon dricker och de är ju bra. Jag sa till henne idag att hon är det finaste Pappa har och att jag älskar henne och hon skall få allt hon vill ha. Då sa hon vov vov. och så fick det bli. Idag har vi köpt Blixten, en Jack Russel/Pappilon blandras valp, som är åtta veckor. Han är absolut ingen ersättare eller så för Kevin som nu många tror, Utan Blixten är ett sätt att få oss och komma ut mer, sen har vi kollat på hund ett tag och pratat mycket om det. Blixten är till för oss och Amanda så vi får komma ut och få lite annat i tankarna. Så ingen negativ kritik nu, den kan ni spara för er själva vi behöver inte höra det, det är inte det vi behöver nu. Här kommer en bild


Spyor, diare, begravningsbyrå, läkarbesök

Ja i dag och natten tills idag. Läs fortfarande onsdag. Så har det var jobbigt. Amanda somnade vid 19 på tisdagen vaknar igen vid 23,30 och spyr, då har hon även >39.5 grader feber. Sen vaknar hon vid två på natten och spyr.

Vi går upp vid 7 då vi skall vara på begravningsbyrån vid 10. Amanda får följa med då hon varit så dålig och inte kissat, druckit eller något sådant. Väl på begravningsbyårn bestämer vid datum, annons i gp, bokar en tid på ett stenhuggeri där vi skall kolla på sten nästa vecka. Vi kommer att välja en sten till dom båda, kanske med något hjärt på.

Sen åkte vi upp till läkaren som hade hand om oss i lördags när det fruktansvärda hände. Han är väldigt bra och omtänksam. Han blir lite orolig för amanda så han vill kolla henne innan vi får åka hem. Dom tvångs matar henne med dricka men hon bara kräcks, allt som kommer ner kommer upp igen. så har det varit en stund nu. Så vi blir hemskickade och skall ta urinprov hemma då vi vart där i 5 timmar och fortfarande inget kiss. Så i kväll har vi gjort allt för att hon skall få i sig så mycket som möjligt. Hon började t.o.m dricka själv. Men allt kommer fortfarande upp. Skall försöka ge henne i sömnen.

I morgon torsdag skall vi till sjukhuset igen för att få träffa Kevin igen innan han skickas till obduktion. Vi vill träffa honom så mycket det går innan begravningen. För annars kommer man ångra sig när det är försent.

nu skall jag lyfta in spygurkan i sängen efter en ny kräckattack och diare attack

Spyor, feber och dåligt med sömn

Amanda vaknar klockan 0000 i natt och har spytt ner hela sängen och sig. Dusch o upp o dricka lite. Mera spyor, hela natten har hon spytt. och hela förmiddagen idag. Nu har hon inte kräckts sen klockan 13 så förhoppningsvis så har det laggt sig. Men hon har nästan 39 i feber. Hoppas hon blir bra till helgen.

Kevins obduktion är uppskjuten till måndag nästa vecka, så vi hinner träffa honom en gång till innan obduceras. Så förhoppningsvis blir det i morgon. Då vi även skall till begravningsbyrån och titta på stenar m.m. Sen skall vi till läkaren som tog hand om oss i lördags när det fruktansvärda hände. Sen får vi träffa ambulanspersonal nästa vecka antagligen.

Vi funderar på att skaffa oss en hund så att vi kommer ut ofta. Så att vi inte sitter o låser in oss. Men vi får se hur det blir, folk kommer väl kritisera oss för det, men det är inte som ersättnig för Kevin utan för oss och Amanda skull. Hon älskar vovvar. Vi får se


Saknad

Ingen utom den som mist sitt barn kan känna en sådan enorm saknad och sorg som jag känner. Saknar värkligen min lilla kille. Pappas kille som jag var så himla lycklig över och nu har han lämnat mig. O nej han är inte hemma hos sin bror. Båda är hemifrån hemma är här. Här hos oss. Så att vi kan gosa med dom lukta dom i håret. Finns inget som luktar så gott som små barn. Dom luktar bebis. Kevins snutte luktar fortfarande honom man kan ta den lägga sig i sängen och bara ill gråta. Hade det inte varit för min solstråle till dotter så hade man inte orkat. Hon behöver oss. Så man får stå på sig för hennes skull. Man får gråta i smyg. så hon inte tror att hon gjort fel.

Åhhhhhh

Måndag 090209

Idag är det måndag,

Har varit två jobbiga dagar, man tänker på honom hela tiden, men man måste vara stark för våran dotter behöver oss. Man får gråta i smyg när hon inte ser.

Idag har vi varit hos min syter och fikat och ätit semlor. Sen var vi på Frölunda torg där jag köpte nya skor och datorhögtalare. Dom var till Dessi först men dom kopplades in i min dator ist. Jag hade ju inga innan. Fast vi byter nog så hon får dom nya o jag tar hennes gamla. Dessi köpte massa kläder idag, till Amanda och sig.

Nu är Maria här och vi har ätit kinesikt till middag idag.

Sen fick jag ett trevligt besked igår och det är min chef tar hela begravnings kostnaden och det är ju välkommet i denna stund.

Kommeren uppdatering senare.

Rättelse till Svar till anonym

Jag läste bara kommentaren på ett sätt, man kan ha fått det bekräftat genom text också, såg inte det på det sättet förut då jag bara blev så frustrerad i det läget och ber om ursäkt.

Hedan efter kan du skriva ditt namn då jag vet vem du är. JL

MiB

Svar till anonym

Hur har du kunnat se det på svart och vitt skulle jag hemskt gärna vilja veta. Det är bara vi inom familjen som sett Kevin och vi föräldrar som väljer när några bilder skall publiceras eller visas av vårat gemensama döda barn OAVSETT vem som tagit korten och det är bara tre stycken som tog kort igår. Vem kan vara så jävla dum i huvudet att visa någon utanför familjen kort på vårat döda barn utan våran tillåtelse. Jag blir så jävla förbannad och ledsen, Du som visat någon annan vill jag gärna hör av sig till mig annars blir jag grymmt besviken. Fy fan för dig, vi kommer själva bestämma när vi orkar visa bilder.


Anonym om Kevin har lämnat oss:
beklagar sorgen...
livet är orättvist och ibland undrar man om det finns någon gud... blev oehört chockad när jag fick höra igår vad som hade hänt och trodde först inte på det förrän jag såg det på svart och vitt...
tänker på er...
IP: 83.2?9.2?9.1?3

Kevin har lämnat oss

Idag på morgonen har Kevin våran underbara son som jag älskade av hela mitt hjärta lämnat oss.

Vaknade med ett ryck av att min sambo skriker att han inte andas, tar Kevin ringer 112, får påbörja HLR på honom trodde aldrig att jag skulle behöva göra det på mitt egna barn. Ambulansen är på plats efter 2-3 minuter tar över HLR och OLA-Ambulans är på plats efter ca 5 minuter, sambon och följer med ambulans till sjukhuset. Jag har ringt maria som kommer och tar amanda. Sätter mig i bilen och låter bilen ta min ilska genom att plåga den. Kommer till sjukhuset sitter där en liten stund sen kommer läkaren och en syster in utan Kevin. Då sprack världen för mig. Han hade avlidit.

Det är med ögon sprängd fyllda med tårar som jag skriver detta inlägg. Någon som kan föreställa sig o lämna sin son på sjukhuset komma hem till hem med barnvagn, babysitter, spjällsäng, kläder, bakgrundsbilder på datorn ja allt.

fy fan vad orättvist när vi redan har mist ett barn och som vi begravde i tisdags

RSS 2.0