Spyor, diare, begravningsbyrå, läkarbesök

Ja i dag och natten tills idag. Läs fortfarande onsdag. Så har det var jobbigt. Amanda somnade vid 19 på tisdagen vaknar igen vid 23,30 och spyr, då har hon även >39.5 grader feber. Sen vaknar hon vid två på natten och spyr.

Vi går upp vid 7 då vi skall vara på begravningsbyrån vid 10. Amanda får följa med då hon varit så dålig och inte kissat, druckit eller något sådant. Väl på begravningsbyårn bestämer vid datum, annons i gp, bokar en tid på ett stenhuggeri där vi skall kolla på sten nästa vecka. Vi kommer att välja en sten till dom båda, kanske med något hjärt på.

Sen åkte vi upp till läkaren som hade hand om oss i lördags när det fruktansvärda hände. Han är väldigt bra och omtänksam. Han blir lite orolig för amanda så han vill kolla henne innan vi får åka hem. Dom tvångs matar henne med dricka men hon bara kräcks, allt som kommer ner kommer upp igen. så har det varit en stund nu. Så vi blir hemskickade och skall ta urinprov hemma då vi vart där i 5 timmar och fortfarande inget kiss. Så i kväll har vi gjort allt för att hon skall få i sig så mycket som möjligt. Hon började t.o.m dricka själv. Men allt kommer fortfarande upp. Skall försöka ge henne i sömnen.

I morgon torsdag skall vi till sjukhuset igen för att få träffa Kevin igen innan han skickas till obduktion. Vi vill träffa honom så mycket det går innan begravningen. För annars kommer man ångra sig när det är försent.

nu skall jag lyfta in spygurkan i sängen efter en ny kräckattack och diare attack

Kommentarer
Postat av: Therese

Men guud, stackars lilla amanda, å er me, inte kul när de små är sjuka, hoppas hon blir bra snart och att hon inte smittar er. Hoppas ni får en fin minnesvärd dag med Kevin idag då...kramar

2009-02-12 @ 08:49:21
URL: http://thelanderspangberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0