Söndag 090111

Hej

Mycket omtumlade nu det senaste. Mycket sorg, glädje och oro.

I tisdags så började Dessi få vattninga flytningar samt att värkarna började få fart nu. Så vi tog det säkra före det osäkra och åkte till Spec förlossningen på östra, Där fick dom inte till ctg på tvilling 2. Så dom tog in en ultraljuds maskin men hittade ingen hjärt aktivitet på tvilling 2. Så dom flytta in oss till undersökningsrummet där dom had en bättre apparat men dom såg inget, läkaren var tvngen att ta in en annan läkare som konstaterade samma. Så snabbt in till förlossnings rummet. Var inne på rummer 20,30 ca o öppen 7,5 cm. Mycket stressigt och massa personal. 20,50 öppen 9,5 och 20,59 kom tvilling 1 Kevin till världen. 21,17 kommer Tvilling 2 våran andra son Robin som tyvärr inte levde. Dom tror att han har avlidit någon gång i helgen. Då han levde i fredagen den 2.

Sen har det varit kurator kontakt, präst kontakt och en massa jobbigt.

ca 0200 den 8 januari, väcker läkarna från neo Dessi och berättar att Kevin har blod klumpar i avföringen och att dom sugit upp blod från magsäcken. Så han har en blödning någonstans. antingen i magsäcken eller i tarmpartiet. Blödningarna har avtagit nu, men det är fortfarande blod i avföringen men inte som man ser med blotta ögat utan bara med stickprover som dom gör på bajset. Så läget är fortfarande allvarligt men stabilt.

Så nu går man bara och hoppas att han skall bli frisk, samtidigt som man försöker sörja Kevins lillebror Robin som inte klarade sig och sköta om Amanda Så det är tufft nu. Men det är tur att hon är en så snäll tjej.

Tack till Maria som tog amanda första kvällen natten, Mamma (Farmor) som tog hand om henne dagen efter. och till Hanna och Lotta som varit här i några dagar som gjort det möjligt för mig att kunna vara med på sjukhuset och få träffa min pojk och min Älskade Dessi.

Här kommer lite bilder.















Kommentarer
Postat av: Maria

vi lider med er och hoppas att kevin blir bra snart så ni får komma hem!!

2009-01-12 @ 10:29:51
URL: http://byggmaria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0